Testimonial

SPR is proud, that through mySMS 15888, information regarding the election that take place in any part of the country is communicated to the voters in a timely and effectively manner. MySMS is a proven platform that enhanced government blended channel delivery to its highest potential. We hope MAMPU will continuously put forward excellent ideas to further enhanced mySMS.  
- Datuk Ngah Senik , Setiausaha Suruhanjaya Pilihanraya (SPR)

Perkhidmatan ini memudahkan penyampaian maklumat ke peserta Pusat Latihan Khidmat Negara (PLKN) disamping menarik minat para remaja mengetahui dengan lebih mudah dan cepat mengenai PLKN serta membuat semakan status. Peerkhidmatan SMS 15888 amat cepat disamping membantu penjimatan kos.  
- En Shahrezal , Pegawai Teknologi Maklumat, Jabatan Latihan Khidmat Negara

Perkhidmatan ini dapat memberikan kemudahan kepada kakitangan kerajaan untuk mendapatkan maklumat semakan mengenai baki pinjaman perumahan. Maklumat dengan kadar kos yang sangat rendah.  
- En Shahril , Pegawai Teknologi Maklumat, Bahagian Pinjaman Perumahan

Sambutan penggunaan perkhidmatan sms ini amat menggalakkan kerana para pelajar tidak teragak-agak menggunakan perkhidmatan ini. Perkhidmatan ini sangat efisien serta stabil untuk kemudahan pelajar seperti membuat semakan keputusan peperiksaan.  
- En Adnan , Pegawai ICT, Universiti Malaya

Inovasi dan kemudahan SMS Kerajaaan 15888 dapat meningkatkan lagi penyebaran maklumat kepada pengguna terutama maklumat berkaitan islam. Ini juga telah menambah saluran / platform kepada Jakim untuk saluran penyebaran maklumat.  
- Wan Suhaimi Wan Derahman , Pegawai ICT, JAKIM